zaterdag 24 januari 2015

Afsluiting december 2014 (2)

Lezer gegroet !

Ere wie ere toekomt. De mutualiteit - de vier- heeft het op zich genomen de berichten te verbeteren. We moeten deze dus niet herzenden. (Een beetje normaal, want ze werden aanvaard) In acht genomen dat de Liberale mutualiteit vanaf begin januari een migratie naar een andere software doorvoert kunnen we niets anders zeggen dan bravo en bedankt !.

Een software migratie, vooral voor een instituut als een mutualiteit, is geen klein bier. Niet enkel de 'tarifering' en controle software migreert maar ook de boekhouding. Dit is een totale omschakeling voor alle gebruikers en personeel van Liberale mutualiteiten. Tot nu toe is er een (begrijpelijke) achterstand in uitbetalingen. Dit stond reeds in de digitale krant (www;hln.be). Achterstand is steeds gevoelig als het om centen gaat. Langs de andere kant kan men geen omelet maken zonder eieren te breken. Dus een beetje geduld. We hopen dat er niet te veel likken uit de kast gaan vallen en ze er zonder al te veel kleerscheuren uitkomen en wensen de Liberale mutualiteit een goede migratie toe...Veel moed aan de IT'ers en het personeel.

We hopen ook dat  volgende week de telefoon terug opgenomen wordt. Want de laatste dagen was het doodstil aan de andere kant. Geen enkele bel werd beantwoord de voorbije drie dagen. Iedereen druk bezig ? Of iedereen naar huis, want geen werkend systeem en dus geen informatie.

En kijk, er is vandaag een facturatiebericht toegekomen. Een enkel eenzaam bericht komende uit de cyberspace van de mut 4. Er is dus nog leven. En zolang er leven is is er hoop.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten